Send date is empty

Use this forum for questions regarding adoption and functionality of OpenEMM

Moderator: moderator

noufel
Posts: 1
Joined: Tue Dec 11, 2018 6:01 pm

Send date is empty

Post by noufel » Tue Dec 11, 2018 6:09 pm

Hello,

I have an openemm server that I am using, lately, I noticed that the send date field next to every mailing is empty.
I checked the META and QUEUE folders they get empty after the mailing is done. and I can see on the sendmail log file that emails are being sent and well received at the other end.
Is there a reason why the send date field if still empty?

Thank you

sambrooks
Posts: 1
Joined: Tue Jun 18, 2019 5:45 am

Re: Send date is empty

Post by sambrooks » Tue Jun 18, 2019 5:47 am

I have the same concern. The send date field is empty.
spanish dictionary

maschoff
Site Admin
Posts: 2204
Joined: Thu Aug 03, 2006 10:20 am
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: Send date is empty

Post by maschoff » Tue Jun 18, 2019 9:59 am

@sambrooks, which version of OpenEMM do you use and where exactly do you expect the sand date to be shown?
OpenEMM Maintainer

mad mailer
Posts: 1
Joined: Thu Sep 26, 2019 3:48 pm

Re: Send date is empty

Post by mad mailer » Thu Sep 26, 2019 4:00 pm

I found this thread having a similar issue. For me, it turned out to be the targeted group's configuration. Specifically, the "Subscriber has to be in all target-groups" option. I'm not sure how this got checked but the result was zero emails going out, the mailer being locked as usual after sending, and the send date being blank on the Overview. The admin and test emails did work normally. My version is 2015 R3.

Post Reply