Problem with inbound email reponses to send mailings

Use this forum for all questions related to bounce management of OpenEMM

Moderator: moderator

jeffwsi
Posts: 6
Joined: Mon Jul 09, 2007 4:06 am

Problem with inbound email reponses to send mailings

Post by jeffwsi » Sat Mar 29, 2008 6:41 pm

Any reply to an email (mailing) fails with the errors below. I have verified the proper edits in the various /etc/mail files and that 'make' was run there to set them active. The below error message is the error seen on the remote end by the recipient that replies to a mailing message from info@mydomain.dom which is the sender and reply to user and domain of the mailing and OpenEMM installation.

Can anyone tell me why this is happening? How to correct it?

Thanks!


----- The following addresses had permanent fatal errors -----
<info@mydomain.dom>
(reason: Can't create output)

----- Transcript of session follows -----
/home/openemm/bin/scripts/is_no_systemmail: /home/openemm/bin/scripts/is_no_systemmail: cannot execute binary file
/home/openemm/bin/scripts/scan_and_unsubscribe: /home/openemm/bin/scripts/scan_and_unsubscribe: cannot execute binary file
procmail: Error while writing to "/home/openemm/bin/scripts/scan_and_unsubscribe"
550 5.0.0 <info@mydomain.dom>... Can't create output

Final-Recipient: RFC822; info@mydomain.dom
Action: failed
Status: 5.3.0
Diagnostic-Code: X-Unix; 73
Last-Attempt-Date: Wed, 26 Mar 2008 22:20:47 -0700

Igol
Posts: 14
Joined: Mon Jan 18, 2010 4:18 pm

Post by Igol » Wed Apr 07, 2010 10:37 am

Turned out that SELinux was enforcing against procmail meaning that the bav scripts would not run. Disabled this and now all is working correctly.

Post Reply