M[412] Failed to resolve domain

Use this forum for questions regarding adoption and functionality of OpenEMM

Moderator: moderator

smcneil
Posts: 4
Joined: Thu Jul 03, 2008 4:50 pm

M[412] Failed to resolve domain

Post by smcneil » Mon Jul 28, 2008 5:19 pm

Hi,

I have multiple errors in the sending queue which have the following message:

M[412] Failed to resolve domain xyz

I can manually resolve the IP using nslookup with the server type set to mx.

Does anyone know how OpenEMM looks performs its DNS lookup and what might be going wrong.

Thanks,

Stuart

chrgot
Posts: 8
Joined: Wed Sep 10, 2008 2:57 pm

Re: M[412] Failed to resolve domain

Post by chrgot » Thu Sep 18, 2008 9:34 am

smcneil wrote:Hi,

I have multiple errors in the sending queue which have the following message:

M[412] Failed to resolve domain xyz

I can manually resolve the IP using nslookup with the server type set to mx.

Does anyone know how OpenEMM looks performs its DNS lookup and what might be going wrong.

Thanks,

Stuart

Hi, i got the same problem. is there a solution?

sreyas_in
Posts: 20
Joined: Thu Jul 14, 2011 6:44 am

Re: M[412] Failed to resolve domain

Post by sreyas_in » Wed Aug 10, 2011 8:47 am

sendmail does not seem to resolve the domain in my case as well. Please let me know if you have found any solution to this issue. Thanks.

matze
Posts: 1
Joined: Sat Jan 14, 2012 10:29 am

Re: M[412] Failed to resolve domain

Post by matze » Sat Jan 14, 2012 11:22 am

Same here using semu:

Hardbounce 512: Failed to resolve domain XYZ

Anyone? TIA.

Post Reply