HTML form returns error on submit

Use this forum for questions regarding adoption and functionality of OpenEMM

Moderator: moderator

Pronet2013
Posts: 4
Joined: Tue Mar 05, 2013 7:21 am

HTML form returns error on submit

Post by Pronet2013 » Tue Apr 16, 2013 8:14 am

Hello,

I'm working on OpenEMM 2013.

I have a subscription form on a landing page which needs to submit to our mailing list and execute an action in the process.

Can I use a single OpenEMM form to achieve this?

Example:
Form name: Test
Successful Action: Action 1
Success URL: Thankyou.html
Error action: no action
error URL: error.html
and my form code:

Code: Select all

<form name="mainform" action="http://website.com.au:0000/form.do?">

<input type="hidden" name="agnCI" value="1">
<input type="hidden" name="agnUID" value="$!agnUID">
<input type="hidden" name="agnFN" value="formname">
<input type="hidden" name="agnSUBSCRIBE" value="1">
<input type="hidden" name="agnMAILINGLIST" value="7">

<input type="text" name="name"><br />
<input type="text" name="phone"><br />
<input type="text" name="email"><br />
</form>
From my understanding, when you submit to an OpenEMM form, the successful action (subscribe) should be executed, and the user should be sent to a thank-you page.

I have had it set up like this in the past and it worked fine, but now it returns the error page upon submit unless I change the successful action to 'no action'.

So is there a problem with using one OpenEMM form per HTML form, or is there something wrong with my coding?

Would massively appreciate a helping hand here,

Thank you!