Dyn-Tag Debugging

Use this forum for questions regarding adoption and functionality of OpenEMM

Moderator: moderator

pheelix
Posts: 101
Joined: Thu Nov 20, 2008 4:34 pm
Location: Dresden, Germany
Contact:

Dyn-Tag Debugging

Post by pheelix » Tue Mar 10, 2009 4:32 pm

Hi all,

I've created a template for our newsletter with 1400 rows of code.

It worked once but now there occurs a problem "Error in Dyn-Tags!".

I have got no idea how to debug it, how to find the problem. It would take me hours to find it manually.

Is there any editor or any plugin (for eclipse maybe), that can handle the tags of openemm and shows me errors?

TIA,
pheelix

pheelix
Posts: 101
Joined: Thu Nov 20, 2008 4:34 pm
Location: Dresden, Germany
Contact:

Post by pheelix » Wed Mar 11, 2009 1:38 pm

debugged the error manually and found a whitespace-error.

isis
Posts: 1
Joined: Thu Aug 25, 2011 12:12 pm

Re: Dyn-Tag Debugging

Post by isis » Thu Aug 25, 2011 12:16 pm

Please broadcast how to remove that error. Kindly enlighten me where I need to make changes to get it working....

pheelix
Posts: 101
Joined: Thu Nov 20, 2008 4:34 pm
Location: Dresden, Germany
Contact:

Re: Dyn-Tag Debugging

Post by pheelix » Thu Aug 25, 2011 7:56 pm

isis wrote:Please broadcast how to remove that error. Kindly enlighten me where I need to make changes to get it working....
as i mentioned ..
pheelix wrote:debugged the error manually and found a whitespace-error.
you need to check whether every opened tag has an appropriate closing tag.
and they need to be in the correct order
example: so when you close a parent tag in a child tag before closing the child tag itself, it will fail (should be taken for granted but sometimes difficult to accomplish in complicated templates)

CPWork
Posts: 26
Joined: Thu Sep 15, 2011 5:54 pm

Re: Dyn-Tag Debugging

Post by CPWork » Fri Sep 16, 2011 9:33 pm

Hi, I'm having "Error in Dyn tags" in v2011, can anyone help me how to debug the error?

https://forum.openemm.org/using-openemm ... c2044.html

maschoff
Site Admin
Posts: 2319
Joined: Thu Aug 03, 2006 10:20 am
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: Dyn-Tag Debugging

Post by maschoff » Sat Sep 17, 2011 3:04 pm

Best would be to post the part of your content causing the dyn tag error here for review.
OpenEMM Maintainer

CPWork
Posts: 26
Joined: Thu Sep 15, 2011 5:54 pm

Re: Dyn-Tag Debugging

Post by CPWork » Sun Sep 18, 2011 8:03 am

hi, thanks for the reply - I've already created a forum thread, located here:
https://forum.openemm.org/using-openemm ... c2044.html

Is that ok?

Post Reply