Stuck on Installation

Use this forum for questions regarding installation, upgrading and configuration of OpenEMM

Moderator: moderator

kitaryan
Posts: 6
Joined: Fri Jul 12, 2013 12:15 am

Stuck on Installation

Post by kitaryan » Fri Jul 12, 2013 12:24 am

I have followed a guide http://www.roothelp.net/install-openemm-on-centos-6-x/ to install OpenEMM on my server; however, even though the install appears to be successful with no errors coming back, but when I go to the domain in which I am hosting OpenEMM there is nothing there.

Is there a way to go about changing the ports or domain configuring for OpenEMM? The Install Guide from SourceForge did not appear to be there/would not download.

maschoff
Site Admin
Posts: 2176
Joined: Thu Aug 03, 2006 10:20 am
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: Stuck on Installation

Post by maschoff » Fri Jul 12, 2013 4:55 pm

You definitively should read the OpenEMM Install & Admin Guide:
http://sourceforge.net/projects/openemm ... rsions%29/

Just tested the download, worked like a charm.
OpenEMM Maintainer

kitaryan
Posts: 6
Joined: Fri Jul 12, 2013 12:15 am

Re: Stuck on Installation

Post by kitaryan » Fri Jul 12, 2013 6:28 pm

Thanks for a reply. I still have no luck downloading it on my computer; however after your response I have downloaded it on an different device. I am not sure why my PC refuses to download the file. I appreciate the advice; I will go through the install guide.

kitaryan
Posts: 6
Joined: Fri Jul 12, 2013 12:15 am

Re: Stuck on Installation

Post by kitaryan » Fri Jul 12, 2013 8:41 pm

maschoff wrote:You definitively should read the OpenEMM Install & Admin Guide:
http://sourceforge.net/projects/openemm ... rsions%29/

Just tested the download, worked like a charm.
After falling the installation guide everything seems to be working/running correctly on the server except that I can not access OpenEMM in my browser. I unsure of what I am doing wrong; but the server IP address and URL name are setup. I am wondering why the domain is not forwarding to OpenEMM as it should?

Do I need to change localhost in more than two locations?

Post Reply