Quick Easy Question

Use this forum for questions regarding installation, upgrading and configuration of OpenEMM

Moderator: moderator

ScriptKitten
Posts: 2
Joined: Thu Jul 15, 2010 4:31 pm
Location: Helena, MT
Contact:

Quick Easy Question

Post by ScriptKitten » Thu Jul 15, 2010 4:33 pm

I don't have my own server. I just use the Total Choice Hosting service to host my websites. Is it possible to use OpenEMM when you don't have your own server? I realize this is probably a really dumb question but I want to make positive sure before I abandon the idea.

pheelix
Posts: 101
Joined: Thu Nov 20, 2008 4:34 pm
Location: Dresden, Germany
Contact:

Post by pheelix » Fri Jul 16, 2010 7:40 am

you can use it, if you got shell-(command-line)-access to the server.

ScriptKitten
Posts: 2
Joined: Thu Jul 15, 2010 4:31 pm
Location: Helena, MT
Contact:

ready

Post by ScriptKitten » Mon Jul 19, 2010 9:36 pm

so i switched my stuff around so now I do have command line access to the server. prob is, i have no idea how to use it....help!

pheelix
Posts: 101
Joined: Thu Nov 20, 2008 4:34 pm
Location: Dresden, Germany
Contact:

Post by pheelix » Wed Jul 21, 2010 8:56 am

the documentation / installation guide is written for commandline installation.

there are still different commands for the different distributions.

Post Reply