Search found 101 matches

by pheelix
Tue Dec 29, 2009 11:52 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: problems, when umlaut in [agnTEXT name="Text"]
Replies: 0
Views: 4097

problems, when umlaut in [agnTEXT name="Text"]

when you create a new modultype and add a [agnTEXT name="Text"] with an umlaut like [agnTEXT name="Ãœberschrift"], save it, add it to a content-module and add text to the element, it won't save it.
by pheelix
Mon Dec 28, 2009 7:55 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Use mailing on website
Replies: 2
Views: 2655

Use mailing on website

Hi, we create a mailing once per month. After the mailing has been sent, we add the mailing (without personal salutation, without unsubscription link) to our website as a static version, to make it accessable for all visitors. i do this by copying the code from the html-mail and modifying it. my que...
by pheelix
Mon Dec 28, 2009 2:03 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Add one content-modul multiple times
Replies: 2
Views: 2716

Add one content-modul multiple times

hi, i'm not 100% familiar with the new content-manager feature in openemm 6. i created modultypes and content-moduls based on them. + imported the samples which came with the openemm 6 installer. my question is, whether i can add one content-module multiple times to a mailing, instead of just one ti...
by pheelix
Sat Oct 17, 2009 9:22 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: recipients overview page slow
Replies: 4
Views: 3917

you may try to enable mysql-logging and follow it in real-time on the shell and see whether it does also run within 1 second there. you can also try to look through the openemm-logfiles whether there is a problem. or check the system-load during the page loads. maybe the java- / resin- / mysql-proce...
by pheelix
Fri Oct 16, 2009 9:02 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: recipients overview page slow
Replies: 4
Views: 3917

maybe you could try the same query on the cli and see whether it takes as long as in the webinterface.
by pheelix
Thu Oct 15, 2009 8:24 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Error: No Plain-text-version available!
Replies: 1
Views: 3497

not sure what exactly causes the problem, but try the following:

add the following to the text-version:
[agnDYN name="Text"/]Test
and add the following to the html-version:
[agnDYN name="HTML-Version"/]Test
maybe this could help.
by pheelix
Thu Oct 15, 2009 8:18 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: OpenEMM in Virtual Hosting Environment
Replies: 3
Views: 3648

you need at least a shell-access to the server and a sudo-able user if you dont have the full root account.
by pheelix
Thu Sep 24, 2009 10:53 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: "Doubel-Opt-In" mechanism with more than one maili
Replies: 2
Views: 4256

i had the same problem months ago (http://www.openemm.org/forums/viewtopic ... highlight=).

afair there was no final solution, just waiting for openemm v6 and hope to find in there.
by pheelix
Wed Sep 16, 2009 4:38 pm
Forum: OpenEMM Contributions
Topic: Microsoft Dynamics NAV
Replies: 2
Views: 11771

Ok,
as no one could help me here, I decided to do it my own way.

I used the middleware-server-application TransConnect (by SQL GmbH) for this task.
by pheelix
Wed Sep 09, 2009 10:10 am
Forum: OpenEMM Contributions
Topic: Microsoft Dynamics NAV
Replies: 2
Views: 11771

Microsoft Dynamics NAV

I look for a comfortable way to sync recipientlists of OpenEMM with the customers in Dynamics Navision who have set a 'newsletter' attribute.

Has anyone done this before`?

At the moment I plan to implement it by myself because it seems that there is no extension available.

TIA,
pheelix
by pheelix
Fri Aug 28, 2009 7:35 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: No Login after Installation of OpenEMM
Replies: 11
Views: 10691

There is a ready, with fully installed OpenEMM, virtual machine (vmWare) Image which you can download and add to the vmWare-Server and then you can try it.
by pheelix
Thu Aug 27, 2009 10:10 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Deleted Mailing
Replies: 0
Views: 4300

Deleted Mailing

I had 30 mailings in my mailing-overview table. Two of them are / were unsent. The newer one was meant to be send out today, the older one should be deleted. I tried to delete the older one with a click on the red cross in the mailing-overview table and finally, openemm deleted both unsent mailings....
by pheelix
Thu Aug 27, 2009 7:48 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: No Login after Installation of OpenEMM
Replies: 11
Views: 10691

Two links:
1. http://sourceforge.net/tracker/index.ph ... tid=848488
2. http://www.openemm.org/forums/ftopic135.html

It seems that there is no solution, yet.

Maybe another fresh installation or the usage of the complete VM would be better.
by pheelix
Mon Aug 17, 2009 4:17 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: MySQL connection problem after first install?
Replies: 1
Views: 4369

Connection refused
do you connect to 'localhost' or to the name / ip of your server?
you can / must set access-rights within mysql itself.
by pheelix
Thu Jul 30, 2009 12:19 pm
Forum: Suggestions
Topic: "Error in Dyn-Tag"-Message with source
Replies: 0
Views: 5320

"Error in Dyn-Tag"-Message with source

It would be nice if the "Error in Dyn-Tag"-Message would point me to the wrong tag.