Search found 21 matches

by ManfredCC
Tue May 22, 2012 8:04 am
Forum: Miscellaneous
Topic: No login possible
Replies: 4
Views: 9939

Re: No login possible

catalina.out says... May 22, 2012 8:54:20 AM org.apache.catalina.core.AprLifecycleListener init INFO: The APR based Apache Tomcat Native library which allows optimal performance in production environments was not found on the java.library.path: /opt/openemm/jdk1.6.0_26/jre/lib/i386/client:/opt/opene...
by ManfredCC
Mon May 21, 2012 8:55 pm
Forum: Miscellaneous
Topic: No login possible
Replies: 4
Views: 9939

No login possible

Trying to log in results in

"Ein allgemeiner Fehler ist aufgetreten. Bitte prüfen Sie Ihre Eingaben."

Password and username are for sure the right ones!

Please help!
by ManfredCC
Thu Oct 27, 2011 8:12 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Servicemail doesn't work in OpenEMM 2011
Replies: 7
Views: 4286

Re: Servicemail doesn't work in OpenEMM 2011

OpenEMM 2011 is running on a fresh CentOS 6 32bit installation and the service mail doesn't work!
by ManfredCC
Wed Oct 26, 2011 6:24 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Sending "Import"-Reports to email-address in import rec data
Replies: 3
Views: 3829

Sending "Import"-Reports to email-address in import rec data

Sending the import report in function "Import function for recipient data" doesn't work.

After importing cvs-data the results where emailed to the "Email address for reports" in openemm 6.2. Since upgrading to openemm 2011 sending the report to the given email address doesn't work anymore!
by ManfredCC
Sun Oct 23, 2011 9:50 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Servicemail doesn't work in OpenEMM 2011
Replies: 7
Views: 4286

Re: Servicemail doesn't work in OpenEMM 2011

Without "Service-Mail versenden" the action is working. http://forum.geizhals.at/files/1804/Service_Mail_1.png With "Service-Mail versenden" the result is... http://forum.geizhals.at/files/1804/Service_3.png It doesn't matter, at which position the "service mail"-entry is placed. Every time i get th...
by ManfredCC
Sat Oct 22, 2011 7:53 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Servicemail doesn't work in OpenEMM 2011
Replies: 7
Views: 4286

Servicemail doesn't work in OpenEMM 2011

Hi,

in OpenEMM 6.x I used the service mail to get a mail, when a user unsubscribed from list.

Since the switch to 2011 the service mail doesn't work.

When I use the service mail in an "action" the unsubscription ends in an error.

Has anyone an idea why?

BR ManfredCC