Search found 18 matches

by harfst
Tue Apr 29, 2008 10:54 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: subscribe form - very confused
Replies: 6
Views: 5430

Successfully used the manual? No.

Got it working? Yes.

sturmey wrote:The documentation for this product is abysmal. The people who created the user manual should be ashamed of how inadequate it is.

Has anyone successfully used the "manual" to get openemm working?
by harfst
Mon Apr 28, 2008 2:30 pm
Forum: Bounce Management
Topic: Soft-/Hardbounce
Replies: 13
Views: 23200

The format uses regular expressions. Putting each possibliity on a seperate line seems to work better. I had to add a bunch of stuff to get mine to work properly. The base file barely got anything. Here is my [hard] section: [hard] # unknown user|user unknown|user not found 550 No such recipient Rem...
by harfst
Thu Jan 24, 2008 11:50 pm
Forum: Bounce Management
Topic: Soft-/Hardbounce
Replies: 13
Views: 23200

I had to add the following to bav.rule under [hard]: 550 No such recipient I would suggest to others to look at var/spool/filter/unspec-1, look at the bounce messages there, and look for a tell tail line that can be put in bav.rule. I spent about two hours putting debug messages in bavd.py and testi...
by harfst
Thu Jan 24, 2008 8:20 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Unable to get database cursor
Replies: 1
Views: 2746

Note: Gave up - installed the VMX version.
by harfst
Thu Jan 24, 2008 8:17 pm
Forum: Bounce Management
Topic: Problems with sendmail, milter, and bav
Replies: 1
Views: 7116

Note: Gave up, installed the VMX version.
by harfst
Thu Jan 24, 2008 6:11 pm
Forum: Bounce Management
Topic: bav documentation
Replies: 1
Views: 6994

Okay, so man 5 procmailrc has bavrc documented. I understand that file. But I still cannot find any docs on the format of bav.rule, and I think this is where my problem lies. I have a bounce message coming back, shows up in var/spool/filter, but doesn't make it to my bounce filter, or unsubscribes t...
by harfst
Wed Jan 23, 2008 7:35 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: VMX version of OpenEMM for VMware
Replies: 7
Views: 13225

That's what I did - working fine now, so obviously the VM is bad.
by harfst
Wed Jan 23, 2008 5:11 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: subscribe form - very confused
Replies: 6
Views: 5430

I agree with you completely - this seems like a good system but documentation and support are very inadequate. If I don't get it working today, we may go the same route...
by harfst
Wed Jan 23, 2008 4:40 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: VMX version of OpenEMM for VMware
Replies: 7
Views: 13225

...and the xmlback file in that VMX install is broken.
by harfst
Wed Jan 23, 2008 4:38 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: [SOLVED] http links broken
Replies: 6
Views: 7635

Links you want to be tracked or links that you want an action to take place must be trackable, and will/must be modified by the system to point back to the openemm server in order to function. Links that you don't need to track and don't want converted, make untrackable. The openemm system must be p...
by harfst
Tue Jan 22, 2008 3:56 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: [SOLVED] http links broken
Replies: 6
Views: 7635

On the Trackable Links tab, select each link, edit, and set it to not trackable.
by harfst
Mon Jan 21, 2008 4:19 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Unable to get database cursor
Replies: 1
Views: 2746

Unable to get database cursor

I'm getting the error "Unable to get database cursor" in the pickdist.log, the bav-update.log and the update.log

test and admin messages go out, but not regular messages.

Running on SLES 9 SP 3

Any ideas?
by harfst
Fri Jan 18, 2008 10:36 pm
Forum: Miscellaneous
Topic: What operating system do you use for OpenEMM?
Replies: 29
Views: 55538

Tried like heck to get it working on SuSE Linux Enterprise Server 9 SP 3.

Gave up, went to running the VMX version, although I had to work like heck to get that one working too, which one should not have to do.
by harfst
Fri Jan 18, 2008 8:42 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: is it possible to run OpnenEMM on port 8081
Replies: 7
Views: 8722

That's where mine's running, so the answer is yes.

I didn't do anything special to get it there. I think the install figured out 8080 was in use and used the next available.

~openemm/conf/console.conf has the port number in it. That's the only place in my tree where 8081 appears.

Hope this helps.
by harfst
Fri Jan 18, 2008 5:45 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mails Not Sending
Replies: 3
Views: 4617

Same deal here! What's the solution???

I have python-mysql installed, so that's not it.