Search found 15 matches

by mhuber84
Thu Feb 21, 2013 9:24 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Javascript not found
Replies: 6
Views: 10356

Re: Javascript not found

Have a look at file emm.properties in directory /home/openemm/webapps/openemm/WEB-INF/classes. Property fckpath should be set to [edit]fckeditor-2.6.6[/edit] and it should be in this file only once. Is it? And did you use the online update feature or did you update manually? Thank you for the hints...
by mhuber84
Fri Feb 01, 2013 3:14 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Javascript not found
Replies: 6
Views: 10356

Javascript not found

After updating to OpenEMM 2013 the Javascript for the HTML-Editor is not found. Is this a bug?
Image
by mhuber84
Wed Nov 04, 2009 10:06 am
Forum: OpenEMM Contributions
Topic: Typo3 Extension - No Synchronization from fe_users
Replies: 4
Views: 15033

Hi Mario, I'm sorry, but at the moment it is not possible to use tt_address instead of fe_users. Therefore you would have to change many things in the synchronization module. To use targetgroups there has to be a field "tx_teopenemmnewsletter_targetgroups" in the fe_users table. This field should be...
by mhuber84
Fri Oct 30, 2009 10:06 am
Forum: OpenEMM Contributions
Topic: Typo3 Extension - No Synchronization from fe_users
Replies: 4
Views: 15033

Hi Mario, perhaps I can help you. This is how the users are selected: At first all users are selected from the fe_users table which are not deleted or disabled, which have the usergroup you configured in the Extensionmanager and which have in the field tx_teopenemmnewsletter_update a lower value tha...
by mhuber84
Thu Nov 13, 2008 9:48 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: (Maybe) Bug in WebService "newEmailMailingWithReplyRequ
Replies: 6
Views: 7881

I'm using OpenEMM5.5.1. I tested the following lines in the VMware-version on Windows XP and on a Debian-server. Both times i got the same results. I have created a mailinglist with the id 2 and a template with the id 5. On the server I changed to the folder /home/openemm/webservices/ and typed in ....
by mhuber84
Wed Nov 12, 2008 5:33 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: (Maybe) Bug in WebService "newEmailMailingWithReplyRequ
Replies: 6
Views: 7881

I've got a problem with the methods newEmailMailingWithReplyRequest and newEmailMailing, too. When I create a new mailing without a template everything works fine and the two standard-contentblocks are inserted, but when I insert a templateId the template's email-data (subject, sender, reply and so ...
by mhuber84
Mon Jul 07, 2008 2:43 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Webservice
Replies: 1
Views: 5568

i still have a problem with the method newEmailMailing and newEmailMailingWithReply. when i submit a template-id no new mailing is created, but whenn i submit 0 as template-id a new mailing with the four default content elements is created. does anybody know why?

i use openemm 5.5.0.
by mhuber84
Fri Jun 20, 2008 11:12 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: OpenEMM 5.5.0 500 Servlet Exception
Replies: 4
Views: 9539

Solved

Thanks for the hint, that solved the Problem. I haven't used the online update feature, because on 5.3 it wasn't available. So I downloaded 5.5 and followd step 6.2 + 6.3 + 6.4c in the install manual. But i didn't delete the /home/openemm-folder the openemm-user and openemm-group. Is it better to de...
by mhuber84
Thu Jun 19, 2008 10:25 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: OpenEMM 5.5.0 500 Servlet Exception
Replies: 4
Views: 9539

OpenEMM 5.5.0 500 Servlet Exception

Hello, i updated OpenEMM5.4.0 to 5.5.0 an now I can login to the Backend, but when I click on Mailing or Users I get this error: 500 Servlet Exception java.lang.NoSuchMethodError: org.apache.commons.lang.StringUtils.isNotBlank(Ljava/lang/String;)Z at org.ajaxtags.tags.AjaxAreaTag.doStartTag(AjaxArea...
by mhuber84
Mon Jan 07, 2008 1:51 pm
Forum: Suggestions
Topic: Webservice
Replies: 0
Views: 6514

Webservice

here some things which would be useful: newEmailMailing/newEmailMailingWithReply/updateEmailMailing: - campaign - archive - opening-rate getMailing: new Method which returns the two templates(test/HTML) and all the contentelements from a mailing findSubscriberWithBinding: new Method which returns al...
by mhuber84
Mon Jan 07, 2008 12:46 pm
Forum: Development
Topic: Using the SOAP-Interface
Replies: 6
Views: 14916

thanks, that's it. now it works.
by mhuber84
Mon Jan 07, 2008 12:42 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Webservice
Replies: 1
Views: 5568

Webservice

Hello everybody, when I tried to create a new mailing with the newEmailMailing-method and used a template-id the template-id was insert but I only got the emailText and emailHtml-contentelements and not the content-elements from my template. the rest of the mailing (sender-name and email, subject, e...
by mhuber84
Mon Nov 26, 2007 10:23 am
Forum: Development
Topic: Using the SOAP-Interface
Replies: 6
Views: 14916

Here comes the complete output: Fault Request POST /emm_webservice HTTP/1.0 Host: 192.168.10.192:8080 User-Agent: NuSOAP/0.7.3 (1.114) Content-Type: text/xml; charset=ISO-8859-1 SOAPAction: "" Content-Length: 665 <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?><SOAP-ENV:Envelope SOAP-ENV:encodingStyle="h...
by mhuber84
Tue Nov 20, 2007 5:17 pm
Forum: Development
Topic: Using the SOAP-Interface
Replies: 6
Views: 14916

Finally I got the wsdl-file (I installed openEmm on an linux-server and there it works). I created the ws2.wsdl-file with the following command and copied it to the folder where my php-script is: ./EmmCreateWSDL.sh -o ws2.wsdl -l "http://192.168.10.192:8080/emm_webservice" -n "http://192.168.10.192:...
by mhuber84
Tue Oct 30, 2007 4:41 pm
Forum: Development
Topic: Using the SOAP-Interface
Replies: 6
Views: 14916

Using the SOAP-Interface

Hello everybody, I was glad to see that there's a SOAP-Interface now. So I downloaded the newest Version 5.3.1 for Windows and installed it as described in the document http://openemm.org/fileadmin/docs/Install_Win_OpenEMM-5.3.1a.txt in my Root-Folder on C:\. Then I tried to create a ws.wsdl-file as...