Search found 31 matches

by Dabbler
Wed Aug 15, 2007 5:29 pm
Forum: Miscellaneous
Topic: What operating system do you use for OpenEMM?
Replies: 29
Views: 55492

Versions of required components that we are presently using: CentOS 4.5 Sendmail 8.13.1-3.2.el4 MySQL: 4.1.20 (Redhat's distribution) JDK: 1.6.0_01 Python 2.3.4 We are upgrading to a faster machine and faster layers in the next few weeks, but it will all be in the same family. I'll update after the ...
by Dabbler
Wed Aug 15, 2007 5:16 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Java 6 support yet?
Replies: 4
Views: 4838

We are using:

CentOS 4.5
Sendmail 8.13.1-3.2.el4
MySQL: 4.1.20 (Redhat's distribution)
JDK: 1.6.0_01
Python 2.3.4

with little trouble.
by Dabbler
Sun Aug 12, 2007 7:14 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mails not being recieved
Replies: 1
Views: 2875

Re: Mails not being recieved

The Mails are being sent by OpenEMM How do you know they are "sent"? I get the following Error " Permission denied" and " Softbounce 400: getaddrinfo failed" Where and under what circumstances do these errors appear? Do you have multiple Oemm admin accounts and, if so, does the one you are using ha...
by Dabbler
Sun Aug 12, 2007 1:22 am
Forum: Suggestions
Topic: Add "Send to Friend" functionality
Replies: 0
Views: 7730

Add "Send to Friend" functionality

As has been suggested elsewhere, Oemm needs the ability for an e-mail recipient to send the newsletter to his own friends. Simply forwarding his own copy is NOT a good idea, as any unsubscribe and account mamangement functionality will still be associated with the original recipient (unless you make...
by Dabbler
Thu Aug 09, 2007 5:55 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Send Mailing tab: bad phrases
Replies: 0
Views: 4569

Send Mailing tab: bad phrases

After sending a mail, a number of small problems appear in the phrasings under the "Send Mailing" tab. Under the "Send Mailing" subhead: 1 - "This mailing was allready sent." has spelling and grammar problems. Should read: "This mailing was sent already." or "This mailing has been sent already." or ...
by Dabbler
Thu Aug 09, 2007 5:31 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Stats bug: hourly breakdown of clicks
Replies: 0
Views: 4483

Stats bug: hourly breakdown of clicks

Mailings > Title > Statistics tab

Click on "total clicks" to see a daily breakdown

Click on any date with a clicks total

All the clicks for that day are located in hour "0" when they should be displayed across the 24 hour spread.

Using Oemm 5.1.0 on CentOS 4.
Trackable links (no action items)
by Dabbler
Thu Aug 09, 2007 4:55 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Performance of e-mail sending
Replies: 21
Views: 30272

37,500 multi-part e-mails, 39KB in size, in 5 hours = 7,500/hour CentOS 4.5 Sendmail 8.13.1-3.2.el4 MySQL: 4.1.20 (Redhat's distribution) JDK: 1.6.0_01 Python 2.3.4 2.8 GHz dual Xeons w/4GB RAM Shared with a very large, very busy vBulletin forum site that tends to get cpu-bound. E-mails sent in the ...
by Dabbler
Wed Aug 08, 2007 7:41 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Can I assign a unique datasource_id in a subscribe form?
Replies: 0
Views: 2627

Can I assign a unique datasource_id in a subscribe form?

Nothing in the manual that I see. I want to track the source of my subscription sign ups. For example, my subscriptions will be coming from: 1 - CSV imports 2 - manual additions 3 - double opt-in form "a" 4 - double opt-in form "b" 5 - fast subscribe forum "c" I particularly want to track the differ...
by Dabbler
Tue Aug 07, 2007 8:29 pm
Forum: Miscellaneous
Topic: How long would it take to send _many_ e-mails?
Replies: 2
Views: 8768

This thread discusses performance, but not your specific numbers:

Performance of e-mail sending
http://www.openemm.org/forums/ftopic37.html

There's probably enough there to extrapolate to your case.
by Dabbler
Tue Aug 07, 2007 7:52 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Fullview - scrambling web links
Replies: 22
Views: 23025

Dabbler wrote:If I use header/body tags in the mailing setup, the OpenEMM stats for link tracking do not work.
This appears to be related to the simple domain linking error. With all simple domain links removed, I now have header/body tags in my newsletters with working link tracking. :!:
by Dabbler
Tue Aug 07, 2007 7:05 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Fullview - scrambling web links
Replies: 22
Views: 23025

One more trigger:

* if the Text Module:Text content contains a domain-only link (e.g., http://www.mydomain.com" without a trailing slash or page address), the double redirect problem re-appears in the HTML version for both Preview and Fullview modes.

neat
by Dabbler
Sun Aug 05, 2007 1:28 am
Forum: Suggestions
Topic: Supply ALL the basic Forms and Actions
Replies: 0
Views: 6932

Supply ALL the basic Forms and Actions

I highly recommend having ALL the basic forms and actions predefined in the installer. The "Basic" user interactions: • Subscribe to a newsletter - simple • Subscribe to a newsletter - Double Opt-in • Unsubscribe from a newsletter - simple • Unsubscribe from a newsletter - Double Opt-out •...
by Dabbler
Sat Aug 04, 2007 6:38 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Links disappear from trackable links section
Replies: 2
Views: 3235

I have no idea if this is related, but I describe a similar trigger on this bug thread: Fullview - scrambling web links http://www.openemm.org/forums/ftopic426.html I see OpenEMM having a problem handling SIMPLE links of the type you describe: http://www.example.org My workaround for the HTML portio...
by Dabbler
Wed Aug 01, 2007 8:29 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Archive - broken links to Fullview
Replies: 0
Views: 4973

Archive - broken links to Fullview

The archive seems to have only broken links to the fullview pages. There is an errant space in the url. For example: http://forums.mydomain.com:8080/form.do?agnCI=1&agnFN=Fullview&agnUID=%201.f.spn.null.e198pe1cd0 There is a space right after the "agnUID=" portion of the URL. If I click on the bad l...
by Dabbler
Wed Aug 01, 2007 12:42 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Fullview - scrambling web links
Replies: 22
Views: 23025

I spent a bit of time trying to reduce this to the simplest test possible and I think I may have something useful. One error condition seems to be the (first) link to the simple domain url. In this example, the first link is just to our forums subdomain. Please note that it does not have a trailing ...