Search found 10 matches

by moechsner
Tue Jun 11, 2019 12:26 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Empty Database after installing OpenEMM 2019
Replies: 6
Views: 532

Re: Empty Database after installing OpenEMM 2019

ok now i made a new installation on a new blank Server with Centos 7.6 Apache php 7.3 mariadb 10.3 postfix and froxlor. from your wiki i install only gcc, python, java, xorg-x11-fonts-75dpi zlib fontconfig freetype libX11 libXext libXrender urw-fonts, MySQL-python, wkhtmltox i made the changes for t...
by moechsner
Mon Jun 10, 2019 7:53 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: OpenEMM-Application is NOT running
Replies: 8
Views: 645

Re: OpenEMM-Application is NOT running

hy, the OpenEMM Server is started? have you open the ports and forwarded in the firewall from 80 to 8080? firewall-cmd --zone=public --add-port=8080/tcp --permanent firewall-cmd --zone=public --add-forward-port=port=80:proto=tcp:toport=8080 --permanent A tip from me, set up the routing only on a sta...
by moechsner
Mon Jun 10, 2019 12:01 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Empty Database after installing OpenEMM 2019
Replies: 6
Views: 532

Re: Empty Database after installing OpenEMM 2019

Hy, thank you. yes i installed it with the OpenEMMInstaller on a total new System. I create a initial Password for emm-master but the Problem was that the admin_tbl was empty so it dont save it. I think the problem was the mariadb because i have the 10.3 and your system have Problems with the mysql....
by moechsner
Mon Jun 10, 2019 12:14 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Empty Database after installing OpenEMM 2019
Replies: 6
Views: 532

Re: Empty Database after installing OpenEMM 2019

ok I have found the error and solved the user problem with the password. There are no Informations in your Installation and the SQL for admin or the other Tables So I logged in directly to the database and created 2 admins and filled the tables: admin_tbl, admin_permission_tbl and the company_tbl wi...
by moechsner
Sun Jun 09, 2019 10:29 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Empty Database after installing OpenEMM 2019
Replies: 6
Views: 532

Re: Empty Database after installing OpenEMM 2019

Thank you. When some table are empty ok, but here are the admin_tbl, client_tbl, all company..._tbl are empty. How i can login when this are empty? Have you a example that i can fill this? dbcfg exists and is correct. The Versions are: openemm-runtime-19.04.086.tar.gz Frontend: 19.04.000.315 In Tomc...
by moechsner
Sun Jun 09, 2019 12:27 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Empty Database after installing OpenEMM 2019
Replies: 6
Views: 532

Empty Database after installing OpenEMM 2019

After installing the OpenEMM 2019 and configurate, i cant login. Then i look at the Database and see that there a 165 tables but the most are empty only the messages_tbl have 5340 and some others have 1-143 but the most are empty. Have you a Example sql that i can install so i can login? with the Op...
by moechsner
Fri Jun 07, 2019 9:43 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Install OpenEMM 2019 on Debian
Replies: 4
Views: 481

Re: Install OpenEMM 2019 on Debian

Thank you
by moechsner
Fri Jun 07, 2019 9:15 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Install OpenEMM 2019 on Debian
Replies: 4
Views: 481

Re: Install OpenEMM 2019 on Debian

Thank you. Ok, that means in the future it may be possible, with some changes, to run on debian. do you know an approximate time when you open the source code for the final version? So i will test it today with Centos, i made a new installation, whenn my other Programms run than i wil install your 2...
by moechsner
Fri Jun 07, 2019 1:27 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Install OpenEMM 2019 on Debian
Replies: 4
Views: 481

Install OpenEMM 2019 on Debian

Hy, is it possible to install the new OpenEMM on a Debian Server or only on a Centos 7/RedHat Server?
Thank you and best regards.

Michael
by moechsner
Wed Apr 17, 2013 12:42 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Problems with Trackable Links after Upgrade to 2013
Replies: 1
Views: 2471

Problems with Trackable Links after Upgrade to 2013

After upgrade from 2011 to 2013 on a Debian Server, i have a Problem with the Trackable Links in a Mailing. Everytime when i want to click on the Button to configure the Trackable Links i got this ERROR: An error occurred Cause: org.springframework.orm.hibernate3.HibernateSystemException: could not ...