Search found 8 matches

by captainpeter
Fri Jul 03, 2015 10:42 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Bug in 'Edit Profile Fields'
Replies: 7
Views: 9962

Re: Bug in 'Edit Profile Fields'

Yes, it contained only valid values or an empty string in the first place. I tried replacing its contents both ways without luck. Same result. Meanwhile I've been getting all kinds of weird results in other places as well which makes me wonder if the database update from previously 2013r2 to 2015 fa...
by captainpeter
Tue Jun 30, 2015 11:00 am
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Bug in 'Edit Profile Fields'
Replies: 7
Views: 9962

Re: Bug in 'Edit Profile Fields'

checked the customer_field_tbl - no luck... 2015-06-30 11:55:45,552: ERROR [http-bio-8080-exec-1337] error.jsp - LookupException while trying to fetch property "default_value". Cause: Error looking up property "default_value" in object type "org.agnitas.beans.impl.ProfileFieldImpl".. RuntimeLookupEx...
by captainpeter
Mon Jun 29, 2015 7:15 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Bug in 'Edit Profile Fields'
Replies: 7
Views: 9962

Re: Bug in 'Edit Profile Fields'

here's catalina.out right after clicking the header: 2015-06-29 20:12:21,964: WARN [http-bio-8080-exec-1174] org.displaytag.util.LookupUtil - Exception: [.LookupUtil] Error looking up property "default_value" in object type "org.agnitas.beans.impl.ProfileFieldImpl". Cause: Unknown property 'default_...
by captainpeter
Thu Jun 25, 2015 9:45 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Bug in 'Edit Profile Fields'
Replies: 7
Views: 9962

Bug in 'Edit Profile Fields'

Hi, I'm using OpenEMM 2015 on CentOS 7 64bit with a database brought up from pre v2011 days. If I open Administration -> Edit Profile Fields OpenEMM shows the database tables with the following column headings: Field name | Field name in DB | Type | Lenght | Default Value | Null-value allowed I can ...
by captainpeter
Mon Jun 08, 2015 3:51 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Urgent Graphic Components does not create copy after upgrade
Replies: 3
Views: 5429

Re: Urgent Graphic Components does not create copy after upg

Same problem here with a new install of v2015 in CentOS 7 64bit using database upgraded from v2013.
In addition I'm unable to change the 'Subject' of a mailing after the inital 'Save'. Creating a duplicate with changed subject works.

cheers
peter
by captainpeter
Sat Jul 06, 2013 8:10 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Overview Page Refreshes Over And Over...
Replies: 4
Views: 7688

Re: Overview Page Refreshes Over And Over...

I have noticed that placing an empty reportstyles.css in /home/openemm/webapps/openemm/styles will make the page load in one go instead of the usual 3 'attempts' to build the list of 20 mailings on the overview screen. See also this topic https://forum.openemm.org/bugs-bug-fixes-releases-f5/topic255...
by captainpeter
Tue Mar 12, 2013 6:05 pm
Forum: Bugs, bug fixes & releases
Topic: Problem with editing Profile Data
Replies: 13
Views: 9521

Re: Problem with editing Profile Data

I just encountered the same issue on a server updated from v2011 to v2013.
The same fix in line 148 worked for me as well.

cheers
Peter
by captainpeter
Wed Feb 13, 2013 4:57 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Installing OpenEMM on Mac OSX using Tomcat 6+
Replies: 3
Views: 3858

Re: Installing OpenEMM on Mac OSX using Tomcat 6+

I also would very much like to hear if anyone has managed to make it work on OS-X. What does work nicely is running the VM-ware build using VMware Fusion. I have recently upgraded to the openemm 2013 release via auto-update. Software updates of the VM are via SSH & 'yum'. Has been working nicely for...