Search found 20 matches

by sreyas_in
Wed Aug 10, 2011 9:35 am
Forum: Miscellaneous
Topic: sending mail
Replies: 12
Views: 22125

Re: sending mail

I am facing the same issue as well. It shows mailings sent but actually none of the recipients get the mails. I am sure that the installation of Openemm is done correctly but what could be wrong with the configuration settings? please help me if anyone has found a solution to this problem. Your help...
by sreyas_in
Wed Aug 10, 2011 9:28 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mails not being delivered to recipients
Replies: 13
Views: 7171

Re: Mails not being delivered to recipients

the name of the file which shows the 412 softbounce error is : 20110809-desktop-2-semu.log which is located in C:\OpenEMM\var\log
Can you tell me what could be wrong.
by sreyas_in
Wed Aug 10, 2011 8:58 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Installation Help
Replies: 1
Views: 4345

Re: Installation Help

i am getting a similar error in the command prompt saying log write failed io.error 13:permission denied failed to resolve domain xyz..please let me know if you have found a fix to this issue. Thanks.
by sreyas_in
Wed Aug 10, 2011 8:47 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: M[412] Failed to resolve domain
Replies: 3
Views: 4494

Re: M[412] Failed to resolve domain

sendmail does not seem to resolve the domain in my case as well. Please let me know if you have found any solution to this issue. Thanks.
by sreyas_in
Wed Aug 10, 2011 6:10 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mails not being delivered to recipients
Replies: 13
Views: 7171

Re: Mails not being delivered to recipients

please let me know if you require any other information
by sreyas_in
Tue Aug 09, 2011 3:38 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mails not being delivered to recipients
Replies: 13
Views: 7171

Re: Mails not being delivered to recipients

path is C:\OpenEMM\var\log

File name is 20110808-desktop-2-bav.update
by sreyas_in
Tue Aug 09, 2011 3:22 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mails not being delivered to recipients
Replies: 13
Views: 7171

Re: Mails not being delivered to recipients

Also, find the bavd update log. There is an error in this one [08.08.2011 11:39:37] 2008 INFO/main: Starting up [08.08.2011 11:42:42] 2008 INFO/main: Going down [08.08.2011 11:44:39] 788 INFO/main: Starting up [08.08.2011 11:46:47] 3908 INFO/main: Starting up [08.08.2011 11:52:06] 2136 INFO/main: St...
by sreyas_in
Tue Aug 09, 2011 3:09 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mails not being delivered to recipients
Replies: 13
Views: 7171

Re: Mails not being delivered to recipients

please find the log below. Is this the correct one? [09.08.2011 10:35:09] 2076 INFO/ADMIN: Initial setup for 5 threads completed [09.08.2011 10:35:09] 2076 INFO/sender: Starting for ADMIN [09.08.2011 10:35:09] 2076 INFO/sender: Starting for QUEUE [09.08.2011 10:35:09] 2076 DEBUG/ADMIN: Found 0 files...
by sreyas_in
Tue Aug 09, 2011 2:33 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mails not being delivered to recipients
Replies: 13
Views: 7171

Re: Mails not being delivered to recipients

Here are the contents of the log file generated: 4.1.2;1;8;0;1;stat=Failed to resolve domain domain.org 4.1.2;1;10;0;3;stat=Failed to resolve domain infotoros.com 4.1.2;1;8;0;2;stat=Failed to resolve domain infotoros.com 4.1.2;1;10;0;6;stat=Failed to resolve domain infotoros.com 4.1.2;1;10;0;5;stat=...
by sreyas_in
Tue Aug 09, 2011 11:56 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mails not being delivered to recipients
Replies: 13
Views: 7171

Re: Mails not being delivered to recipients

i have not entered anything in smart relay which said optional. Has that got anything to do with this?
by sreyas_in
Tue Aug 09, 2011 11:46 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mails not being delivered to recipients
Replies: 13
Views: 7171

Re: Mails not being delivered to recipients

Thanks for your reply. Yes, the mails are not being delivered. I have tried using mozilla and chrome but same result. It shows mailings generated and sent but the recipients do not actually receive it. I even re-configured the settings and tried but that also did not help. I do not understand why it...
by sreyas_in
Mon Aug 08, 2011 2:18 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mails not being delivered to recipients
Replies: 13
Views: 7171

Re: Mails not being delivered to recipients

i get a logfile write failed error in the command prompt after sending the mail
it says 'type exceptions. IOError Pemission denied Softbounce 412: Failed to resolve domain
What could be wrong?
by sreyas_in
Fri Aug 05, 2011 7:25 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: mailing stuck when sending
Replies: 2
Views: 3477

Re: mailing stuck when sending

I am facing the same issue as well. I have installed OpenEMM v6.2 in Windows XP and everything looks fine when I login. But after I create the mailings and sent it to the recipients in the list, none of them actually receive it. It says mailing being sent to the recipients but never sends it or it i...
by sreyas_in
Thu Aug 04, 2011 11:07 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mails not being delivered to recipients
Replies: 13
Views: 7171

Mails not being delivered to recipients

After I login to openemm the mailings I send are actually not being sent to anyone When i click on send mailing it says sent to emails ids in the list that i have added the recipients but it does not reach them. Is it getting stuck somewhere as I am not even getting an error message and it shows mai...
by sreyas_in
Wed Aug 03, 2011 8:08 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Unable to login
Replies: 2
Views: 3112

Re: Unable to login

Thanks. I could login with my domain name now.But I am facing a different problem now. The mailings I send are actually not being received. When i click on send mailing it says sent to emails ids but no one receives it. Could you please help me with this. Thanks again.