Search found 8 matches

by mfreund
Fri Dec 15, 2006 2:45 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mailing only generate for test or admin users
Replies: 7
Views: 8938

what is the proper package cause i put in Python mysql module as rpm and stuff still doesnt work.....Please clarify wher to get the correct package.

Thanks
by mfreund
Mon Dec 11, 2006 8:10 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mail not sending
Replies: 4
Views: 5265

Really wish i could get some help
by mfreund
Sun Dec 10, 2006 11:19 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Which pyton mysql module for python 2.43????
Replies: 1
Views: 4189

Which pyton mysql module for python 2.43????

I am having problems with openemm.....and by reasiing it seems it may be due to the python mysql db module.....which one do i use for 2.43?


Please help
by mfreund
Sat Dec 09, 2006 7:58 pm
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mail not sending
Replies: 4
Views: 5265

really need to fix this
by mfreund
Sat Dec 09, 2006 6:17 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mail not sending
Replies: 4
Views: 5265

what is this error? [08.12.2006 23:09:49] 12217 INFO/main: Starting up [08.12.2006 23:09:50] 12217 FATAL/except: CAUGHT EXCEPTION: Traceback (most recent call last): File "/home/openemm/bin/scripts/pickdist.py", line 180, in ? if pd.scanForData () == 0: File "/home/openemm/bin/scripts/pickdist.py", ...
by mfreund
Sat Dec 09, 2006 2:58 am
Forum: Using OpenEMM
Topic: Mail not sending
Replies: 4
Views: 5265

Mail not sending

I installed openemm and it seems to work. I read the manual do everything it says to send mail. The mail gets generated I hit send...but nothing is ever delivered. Where so i go from here....I am stuck.....can someone please help me. I have no idea where to start
by mfreund
Sat Dec 09, 2006 2:34 am
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Installed and running but wont showup when i type in url...H
Replies: 2
Views: 4651

that got it working.....but now the mail wont send
by mfreund
Fri Dec 08, 2006 6:10 pm
Forum: Installation & Upgrades
Topic: Installed and running but wont showup when i type in url...H
Replies: 2
Views: 4651

Installed and running but wont showup when i type in url...H

I have installed openemm and I guess I did it right cause it is running....but when i type in the url which is http://myhostnameurl.com:8081


I get nothing.....please help


what am i doing wrong?